Konligo : Modulaire standenbouw die mensen verbindt!

Vakbeurzen en pop-upevents zijn (opnieuw) populair. Gespecialiseerde firma’s wrijven zich in de handen en bouwen telkens een nieuwe (en peperdure) stand. Om alles gewoon weg te gooien na een paar dagen of weken. Het alternatief? De modulaire, herbruikbare stands van Konligo!

Hergebruik en design vormen een perfecte tandem bij Konligo. Want de modulaire stands uit gerecycleerd aluminium zien er echt flitsend uit. En je kan ze uitvouwen, opbouwen en afbreken in een paar minuten – ook dat is een enorm voordeel.

Oprichter Aushim Koumar heeft een ietwat onconventionele managementstijl. Maar hij doet het met hart en ziel. Konligo betekent ‘verbinding’ in het Esperanto. En dat vat het concept van zijn onderneming mooi samen in één woord. De plooibare en complementaire modules van Konligo kunnen vrijwel eindeloos gecombineerd worden, op maat van kleine of grote evenementen. De aluminium structuren halen hun stevigheid uit een schaarsysteem dat de aparte delen verbindt.

Zo symboliseert Konligo ook de verbinding tussen mensen, op evenementen die we tijdens COVID-19 zo hard hebben gemist. En om de brug te maken met de opvattingen van de circulaire economie: alle Konligo-structuren zijn gemaakt van gerecycleerd aluminium.

Het Konligo-team kiest resoluut voor een atypische aanpak. Ze bouwen hun eigen kantoren, installeren een radicaal andere organisatiestructuur, zoeken alternatieve manieren voor financiering en vermijden de typische valkuilen van de niet-aflatende groei. Een beetje rebels? Misschien, maar hoogst intrigerend en veelbelovend is het wél!