Brigitte & the chocolate factory

Chocolade koop je in België bij een chocolatier, die z’n assortiment lekkernijen verkoopt in de eigen winkel. Chocoladeshops met een breed of buitenlands aanbod vind je hier weinig. En dat in België, hét chocoladeland bij uitstek. Dat kan anders, denken ze bij Brigitte.

Brigitte Courbot en haar partner Sarantis Triantafillidis openden hun eigen chocolaterie in Elsene. Het concept is briljant in al z’n eenvoud, met een uitgebreid aanbod chocoladeproducten in alle vormen, kleuren en smaken. Tegelijk is het een echte totaalervaring. Want je kan er niet enkel chocolade kopen, maar ook proeven en bijleren over chocolade. Van Madagascar tot Congo, via Ecuador en Colombia tot Brazilië, Vietnam of India…

Wereldreis met chocolade als gids!

Brigitte neemt je mee op een ontdekkingsreis over de hele wereld. Met cacao als gids. Elk land heeft z’n eigen smaken, van heel bitter tot heel zoet. Of toch een vleugje pikant? De missie van Brigitte: chocoladeliefhebbers adviseren en laten kennismaken met uitdagende smaken, in binnen- en buitenland. Met Brigitte roeien de initiatiefnemers een beetje tegen de stroom in, met hun focus op kwaliteit en een ‘offline’ winkelervaring.

Dat maakt de aanpak van Brigitte uniek en authentiek, samen met het persoonlijke advies en het enorme assortiment in de winkel. Proeven maar!