Auberge Espagnole: De ultieme realitycheck voor je eigen retail-zaak!

L’Auberge Espagnole? Da’s de retail-incubator van hub.brussels. Maar vooral is het een unieke kans voor Brusselse aspirant-ondernemers die hun retail-idee willen testen in een echte commerciële omgeving. Met alles erop en eraan: een winkelruimte, etalage, klanten,… Zonder de grote financiële risico’s. Eindelijk de sprong wagen en je eigen onderneming uit de grond stampen? Dit is je kans!

Vandaag beschikt L’Auberge Espagnole over twee strategisch gelegen locaties. Eentje vlakbij het Zuidstation in Sint-Gillis en een andere in de Europese wijk in Etterbeek. Binnenkort voegen we er nog twee locaties aan toe, inclusief een mobiele versie die de stad doorkruist.

Coaching & test

L’Auberge Espagnole is bestemd voor iedereen die een innovatief en origineel winkelconcept wil starten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Want je staat er niet alleen voor. Het retail-team van hub.brussels helpt je met het afbakenen van je doelgroepen, de huisstijl, digitale marketing, winkelinrichting, communicatie en marketing via sociale netwerken,… Na een verblijf van 2 à 3 maanden is het de bedoeling om je pop-up om te zetten in een échte onderneming. Het team van hub.brussels helpt je om die droom te realiseren!

Mobiele pop-up!

Mélanie en Lucie van WeCoStore: “Het verblijf in L’Auberge Espagnole was een geweldige boost voor ons vertrouwen. Maar vooral: de bijhorende coaching en begeleiding van hub.brussels deden ons inzien hoe een zaak écht werkt. Ook voor Lisa en Samuel van Food Korner werd het een unieke ervaring: “Hét grote voordeel van een pop-up in L’Auberge Espagnole: je kan je ideeën testen en bijsturen in een échte zaak. Een onbetaalbare ervaring voor een kleine, startende onderneming als de onze!” Nieuw: de mobiele pop-upstore L’Auberge Espagnole groeit gestaag. Na de filialen in Sint-Gillis en Etterbeek opent over enkele maanden een nieuw filiaal in Jette. Of wat dacht je van onze mobiele versie van L’Auberge Espagnole, die om de zes maanden verhuist naar een andere wijk in Brussel? L’Auberge Espagnole, dat zijn vier unieke locaties waar elke dag hard gewerkt wordt aan het realiseren van de mooiste ondernemersdromen!