lifetech: Brussels platform voor MedTech en e-Health!

Innovatieve bedrijven in medische technologie en gezondheidszorg kennen vandaag een sterke opmars in Brussel. Ook de cluster lifetech.brussels groeit mee met de ambities van de sector. Doelstelling: het stimuleren van innovatie, ten dienste van patiënten en professionals in de gezondheidszorg.

lifetech.brussels is het centrale ontmoetingspunt voor innovatieve spelers actief in MedTech en e-Health. De cluster biedt een platform voor ondernemers, onderzoekers, ontwerpers, medische beroepen, bedrijven,… Leden kunnen via de Studio bijvoorbeeld rekenen op individuele coachingsessies. Het Atelier focust op ondersteuning bij het ontwikkelen van medische prototypes. Voorts is er ook de MedTech Accelerator®, gericht op het ondersteunen en begeleiden van ondernemers, onderzoekers en professionals die werken aan hightech-oplossingen en medische hulpmiddelen.

Ben je aan de slag als researcher bij een onderzoeksinstelling of een adviesbureau? Op zoek naar partners, financiering, advies voor het ontwikkelen van een bedrijfsmodel of het beheer van intellectuele eigendom? Neem gerust contact op met lifetech.brussels!

8 redenen om lid te worden van lifetech.brussels

1. Synergie realiseren met andere leden

2. Individuele begeleiding en ondersteuning

3. Kans op deelname aan het jaarlijkse MedTech Accelerator®-programma

4. Deelname aan internationale handelsmissies en vakbeurzen (aan voorkeurtarief)

5. Deelname aan workshops en exclusieve network-events

6. Updates en sectornieuws uit binnen- en buitenland

7. Extra promotie en exposure voor jouw onderneming

8. Toegang tot prototyping-tools van de MedTech Accelerator®