Kokotte: pop-up voor horeca-ondernemers met ambitie !

Kokotte is de horeca-incubator van hub.brussels. Via een tijdelijke popup-formule kunnen kandidaten hun concept testen in de praktijk. In een coole setting in hartje Brussel. Met een uitgeruste keuken, klanten en begeleiding door hub.brussels!

Een eigen restaurant of foodconcept openen is een sprong in het diepe – en vaak een forse financiële uitdaging. Een kwestie van alles of niets. En dat schrikt veel jonge ondernemers af. Daar wil Kokotte iets aan doen. Het concept is bestemd voor iedereen die het voelt kriebelen om tijdelijk te proeven van een eigen resto, foodconcept of take-away. Zonder grote financiële risico’s.

Na een onvermijdelijke pauze wegens COVID-19 gaan we er graag opnieuw tegenaan. Op het menu voor de kandidaten van Kokotte: een culinaire pop-up in de Beenhouwersstraat, op een steenworp van de Brusselse Grote Markt.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est DSC00487re-1024x683.jpg.

Professionele equipment en begeleiding

De infrastructuur omvat een restaurant dat aan alle normen voldoet (FAVV, brandweer) met een professionele keuken (ingericht door Diamond). Het restaurant zelf geeft ruimte aan 30 klanten, met een modulaire inrichting en meubilair van Vitra Circle. Gedurende 4 maanden kan je in Kokotte dus een écht restaurant runnen. Om je slaagkansen te maximaliseren, kan je rekenen op uitgebreide coaching en begeleiding van onze experts – omtrent marketing, inrichting, businessplan, communicatie,… Zo krijg je de kans om je concept te finetunen en stroomlijnen.

Duurzaamheid troef

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan Kokotte? Jouw concept is origineel en innovatief. En je wil met duurzame producten werken. Wie geselecteerd wordt, kan rekenen op intensieve coaching door onze horeca-experts. Misschien is Kokotte wel hét opstapje naar je eigen succesvolle horecazaak? Hoeveel kost Kokotte? Voor een sterk verminderde huurprijs van € 800 per maand beschik je over een professioneel uitgeruste keuken met restaurant. Wij zorgen voor professionele begeleiding door horeca-experts.