Speed coaching: Groei booster!

Meer dan 25 gratis speed coaching-sessies van hub.brussels geven horeca- en detailondernemers de kans geven om (opnieuw) te groeien of hun zaak te heroriënteren. Want: je staat er niet alleen voor in deze moeilijke tijd!

5 vragen voor Flore Frédéric, verantwoordelijke voor de speed coaching-sessies bij hub.brussels

Voor wie zijn de speed coaching-sessies bestemd?

Voor alle Brusselse handelaars en horeca-uitbaters die rechtstreeks zijn getroffen door de coronacrisis.

Waarom ‘speed’?

Omdat ondernemers weinig tijd hebben. Deze online formule maakt het mogelijk om snel, makkelijk en op een persoonlijke manier to the point te zijn, op maat van een concrete vraag of behoefte.

Hoe werkt het?

Ondernemers kunnen zich inschrijven via onze website, waar ze eerst een aantal vragen beantwoorden. Ons team analyseert vervolgens de vraag en koppelt zo snel mogelijk terug met een voorstel dat 3 relevante coaching-sessies omvat.

Wat zijn de populairste thema’s?

De sessies in verband met communicatie, online verkoop en het optimaliseren van de financiën van de zaak.

Hoe is de feedback van de deelnemers?

Zeer positief. Wie beroep deed op één van onze coaches, is blij met de extra kennis en de verhoogde autonomie. Nog een belangrijke troef is het individuele en gepersonaliseerde karakter van elke sessie, op maat van de specifieke vraag van elke deelnemer.